top

Vloeronderhoud + schoonmaak

Vloeronderhoud

Vloer schoonmakenVloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf Turbo 2000 uit Eindhoven  is ook gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud.
De meest belopen en bereden oppervlakken vervuilen het eerst. Regelmatig schoonmaken is dus noodzakelijk. Of het nu gaat om het reinigen van diverse soorten tapijt, het schrobben van diverse vloersoorten, of het machinaal schrobben, het zijn allemaal werkzaamheden die door het vakkundige team van schoonmaakbedrijf Turbo 2000 worden uitgevoerd. vloer reinigen

Vloeronderhoud: Schoonmaak, schrobben 0ok dagelijks!

Bij grote bedrijven in de regio Eindhoven waar wij dagelijks of wekelijks dit onderhoud moeten uitvoeren hebben wij vaste machines gestationeerd om de werkzaamheden zo efficiënt en goed mogelijk te kunnen uitvoeren. In 2 uur tijd kunnen wij 10000 vierkante meter schoonmaken met onze machines. Ook hebben wij achterloop-schrobzuigmachines die er voor zorgen dat er binnen enkele minuten weer schone, droge vloeren zijn zodat ruimtes of gangen minder lang gesloten hoeven te worden.

Vloeronderhoud: Tapijt reinigen regio Eindhoven

Dagelijks gaan er voetstappen over een tapijt heen, schone en soms iets minder schone schoenen. Soms valt er iets op de grond. Maar  ook tussen het tapijt gaat stof zich verzamelen. Het is dus van belang, ook om ziektes te voorkomen dat een tapijt grondig gereinigd wordt.

VloeronderhoudVloeronderhoud: Vloer coaten

Schoonmaakbedrijf Turbo 2000 uit Eindhoven weet natuurlijk als geen ander wat schoonmaken en onderhouden van een vloer inhoudt. Daarom denken wij met u mee. Heeft u een onafgewerkte betonnen vloer dan zult u wel gemerkt hebben dat deze makkelijk vuil en vocht opneemt en dus frequent onderhouden moet worden. Wij adviseren in zo’n geval om de vloer te laten coaten door ons.

Vloeronderhoud Regio Eindhoven

Wij maken uw vloer schoon (denk aan tapijtreiniging, vloer coaten, schrobben)   in een straal van 20 kilometer rondom Eindhoven. Dus ook als u bijvoorbeeld in Helmond, Best, Acht, Beek en Donk, Aalst, Son en Breugel, Eersel, Waalre of Valkenswaard woont (of gevestigd bent) dan komt Schoonmaakbedrijf Turbo 2000 uit Eindhoven bij u langs.